Andrar anvandningen fran Tinder Passport platsen gallande din profil?

Andrar anvandningen fran Tinder Passport platsen gallande din profil?

Hur man blir en YouTuber och far betalt: 10 steg till framsteg

Tinder ar i grunden en virtuell version fran din lokala dejtingscen. Nar du installerar den maste du ge den atkomst till telefonens lage. Den lagger automatiskt till din stad i din profil.

Den har appens huvudsakliga syfte ar att fatta dig till matcher som bor i ditt kvarter. Men hur sa hander om du vill bladdra bland potentiella matchningar gallande en annan lage?

Hur sa ar poangen med Tinder Passport?

Det ar ej latt att justera din position i den har appen. Tidigare anvande man komplicerade rondeller pro att manuellt plocka sig in i en ny stad eller ett nytt land. Du kan fortfarande producera detta, men du tvingas installera en gammal, foraldrad version av appen. Det tar nagra timmar att granska hur man utfor allt detta.

Tinder insag att vissa anvandare ville byta plats utan alltfor kopiost strul. Det ar pa grund av de introducerade premiumfunktionen Tinder Passport. Detta later dig matchas med folk gallande vilken sate du valjer, var som helst i varlden.

Sa hur far du Tinder Passport?

For att forvranga din plats pa Tinder tvungen du investera i antingen Tinder Plus eller Tinder Gold. Det finns noll metod att konsumera Passport gratis.

Tinder Plus kostar $9,99 eller hogre, och du tvingas bekosta en extra manadsavgift kungen $4,99 om du vill konsumera Tinder Gold.

  • Oppna Tinder-appen
  • Tryck gallande Installningar
  • Valj ”Get Tinder Plus” eller ”Get Tinder Gold”

Bade Plus och Gold ger dig obegransade Likes, ocksa fem Super Likes och en Boost. Med Gold kan du aven se de personer som har gillat din profil. Detta ar den enda skillnaden mellan de tva funktionerna.

Viktigast fran allting, bada alternativen kommer med Tinder Passport, och bada alternativen ger dig en annonsfri upplevelse. De later dig titta Г¶ver till dessa killar ocksa spola retur ditt senaste svep om du andrar dig.

Om din framsta motivation ar att finn ett satt att andra din plats ar Plus ett helt passande alternativ. Anvand Gold ifall du vill ha mer lardom i dina potentiella matchningar.

Hur anvander du Tinder Passport?

  • Bringa Tinder-appen
  • Kompression gallande din profilikon
  • Belastning gallande Installningar
  • Belastning kungen din platskategori
  • Valj ”Lagg till en ny placering”

Ange den stan du ar intresserad av manuellt. Du kan forandra din lage sa otaliga ganger du vill. Du behover inte anordna dig till ditt eget land.

Varfor ar Tinder Passport anvandbart?

Passport ar speciellt populart bland Tinder-anvandare som reser mycket. Du kan fortga surfa pa dejtingscenen hemma samt nar du ar inte har gallande en jobbresa. Att vara kungen semester kommer ej heller att rubba din vanliga svepupplevelse.

Manniskor som jojo mellan par platser tenderar samt att investera i denna funktion. Det ar anvandbart nar du planerar att deplacera till ett nytt land. Du kan atnjuta ett forsprang och begynna uppresa din umgangeskrets innan du anlander.

Det finns annu fler en bra motiv att konsumera Tinder Passport. Om du bor i en sma stad kan du bli trott kungen din lokala dejtingscen. Stundtals behover man enbart en forandring.

Nar du anvander Passport matchas ej personer gallande din verkliga sate till dig. Du kan studera nya val och du kan bli inspirerad att fardas.

Nar du anvander Passport forsvinner helt enkelt platsen gallande din profil. Potentiella matchningar kommer namligen att vara medveten om att du anvander Tinder Passport, men de kommer inte att kika din verkliga placering.

Detta kan leda till viss misskommunikation med potentiella matchningar. Massa fran dem kommer ej att markera den saknade platsen pa rak arm. De kan bli obehagligt forvanade nar de upptacker att du sveper fran en annan stad eller ett annat land.

Det basta tillvagagangssattet ar att besta kungen forhand. Namn din verkliga sate i din profil och belysa varfor du planerar att dejta nagon annanstans. Detta kan atnjuta dig att flisa ut i en folkmassa, och det fungerar ocksa som en bra konversationsstartare.

Finns det nagot annat du behover vara medveten om?

Pa rak arm efter att du inneha andrat din lage med Passport kan du fortfarande bli matchad med nagon fran din gamla sate. Det finns dock blott en handfull gamla profiler pa toppen fran din stack. Efter nagra svep ar du redo att utforska en ny limit.

Ett sista ord

Om du ar en globetrotter kan det arme alternativet forandra din onlinedejtingupplevelse. Tinders premiumfunktioner ar typ overkomliga, och de erbjuder samt andra formaner. Passport ar absolut effektivt, och det har fatt lysande recensioner. Du kan stadse avblasa det inom en manad ifall resultatet ej blir va du hoppats kungen.