10 fragor forsavitt goka som allihopa undrar – skad som ingen tor sporja

10 fragor forsavitt goka som allihopa undrar – skad som ingen tor sporja

Manga kanner til nagon fullstandig bit om banka baver och hur sa de diggar samt ej diggar under tiden andra kanner til lite mindre. Oavsett vilket odl finns det somlig fragor runtom amnet sasom hane ej ratt tors be om nagot forsavitt skada som man villig vill kunna svaret pa. Nedo har vi samlat 10 fragor sasom du bestamt ager undrat kvar. Fotografi: Pexels

Oavsett om du befinner sig i e affar med nago partner du litar gallande, eller ifall ni befinner sig ensamstaend samt dejtar kring, odla finns det vissa fragor ifall kuttra sju som ni antagligen age undrar ovan skada icke vagat sporja. Koll 10 vanliga fragor saso familjeterapeuten och sexologen Thomas Winther inneha svarat kungen mot tidningen KK.

1. Hur lange bo ett samlag fortfara?

Porrbranschen befinner si ett stor syfte at att flertal inneha ett sned bild runtom hur banka baver skal existera, den skapar orealistiska forvantningar. Nagon vanlig fraga saso flertal staller sig ar hur lange ett samlat ”borde” pag.

– somlig karla tror att de kampar tillsammans pro arl utlosning darfor coitus exempelvis varar en kvarts timm, andock det befinner sig helt fel. Ett genomsnittligt goka varar mellan tre samt fyra minuter. Det finns enastaende ligg saso inte sta sig odl lange, och daliga ligg saso varar lange, anser Thomas Winther, sasom befinner si familjeterapeut och sexolog kungen Curasenteret, at KK.

All samlag sam manniskor befinner si skild sam tycker om annorlunda saker, sam baksida av underben sasom definierar en enastaende samlag handlar alltsa inte om hurdan lange det pagar. Det kan dessutom skifta allma a passage mo passag.

2. Hur ofta befinner sig det vanligtvis att ha sex?

Somlig tva age banka baver flera ganger forsavitt dagen, under tiden andra har sex ett gang i manaden. Det finns stora individuella skillnader, hur sa ar det vanligaste?

– en genomsnittligt tv har sex 1-2 ganger i veckan, nagra mindre vanligtvis och andra oftare. Sjalv rekommenderar att ni har banka baver odl ideligen n vill och kan. Forsavit du har nago bra delagare odl befinner si det enkom br, du kanner dej mer ansluten mot din parter och kanner att det ar d ett par. Samtidigt skanker det ett okad feeling itu livskvalitet och okat lynne, uppge Winther.

– somliga tandem kommer mot undertecknad samt anser att det ager vandrat avsevart lange, sam det kan vara ett nodsituation i forhallandet darfor att banka baver ick funkar. Det befinner sig en nodvandig fraktion forhallandet for mycket manga. Ju mer sex ni ager med din kompanjon, desto mer sannolikt befinner si det att ni har den kompanjon resten itu livet. Det behover icke befinna penetration, det kan varenda omgivning sam intimitet, forklarar han.

3. Hurda ideligen bor herre forandra lage?

Tva saso har varit med lange ager ideligen ett favoritposition som dom bada tycker om och saso de ideligen anvander. Det behover icke besta icke-bra, men det ar centralt att tanka nytt sporadisk.

– Det finns inga stadgar for hur mycket ni skall byta ut lage, andock allihopa age forsvinna preferenser. Det befinner si nago enastaende plan att ben op fa, utprova andra positioner och se vad ni uppskattar. Det befinner si ej nodvandigt att forsoka Kamasutra, skad n antagligen vill skifta fa, uppg Winther.

– massa slar sig getbride.org beskrivning ned tillsammans nagon placering dom diggar, andock det finns ideligen positioner sasom kunde ha gjort nagot absolut annat. Emeda missar n nagot, forklarar han.

4. Hurda lange bo hane dejta innan herre ager sex?

Nar n mote nagon manniska ni uppskattar saso diggar dig aterkomst befinner si det vanligtvi att funder nar det ar superb att pippa stav forsta gangen. Befinner sig det briljant att avvakta at tredje dejten, alternativt ar det bra att alska med saken da forsta natten?

Recommended Posts