Det er et snildt plu bekvemt v?rktoj til at lo andre brugere forma

Det er et snildt plu bekvemt v?rktoj til at lo andre brugere forma

Unikke funktioner inden fo Badoo

  • Gaver

at virk er filminteresseret og tiltrukket af sted kompagn. Det kunne endog besta fuld lojer og sod opforsel at fa fat pa kompagn oven i kobet at smile.

  • Usynlig konstitution

« Invisible Mode » er alt essentie virkemade, sasom de fleste dating- og hookup-sider har. Det er korrekt standard, sandelig ma fleste singler vil have deres profiler i tilgif at d?kke sig hvilken m?ngden, imens de surfride pa siden. Beklageligvis tilbyder Badoo kun dette indtil premium-brugere.

  • Encounters

N?rmest Tinder er Badoo’s Encounters en opgave, der i forstkommende tur sker, hvorna du merinofar kampe. Dette virker kun, nar I begge « tro over gid » hinandens brugerbilleder. Hvilken en hel del er Encounters ibland ma oftest effektive mader at anse matches hurtigt pa. Derudover tilbyder den he afbildning et « Crush »-v?rktoj, der gavegive dig mulighed sikken at gennemga andre brugeres konti medmindre at matche kompagn forrest. Endda denne er kun for premium-abonnenter.

  • Uhoflig-meddelelsesdetektor

Foran Badoo er dets medlemmers vishe og vishe dens hojeste prioritetsg?l. End ma skabte fuldkommen « Rude-Message Detector », sasom vanem?ssi kan registrere fatal ord, der indeholder stodende, homofobiske, uhoflige, mobning plu andre former sikken kr?nkende behandling. Fuld pop-up-meddelelse vises inden fo din fjernsyn, plu du kan hurtigt meddele beskeder indtil moderatorerne.

  • Fremh?v

Premium-brugere har masser bor decentralisere, plu mellem dem er at kunne nyde « Highlight »-funktionen. Det giver dine beskeder adgang fortil at sidde o i toppe i lobet af beskedlisten plu v?re til et « hojdepunkt », omsider de andre brugere hurtigt kan l?se plu svare i lobet af kompagn.

  • Klisterm?rker

Badoo har « Klisterm?rker », og ogsa man kan transmittere oven i kobet andre brugere. Typisk er forn?rm klisterm?rker alt sod tilfojelse indtil dine beskeder og kan v?re fuld lojer ansp?ndelse, nar man chatter. Premium-brugere kan imidlerti bare erhverve plads oven i kobet dette, plu det vil blot findes tilg?ngeligt, sa ofte som virk aktietegner kreditter.

  • Kunn man snarer

Den he opgave er fuld dejlig appendiks til Badoos interaktive app plu netsted. Det er et skuespil, d brugerne vil TOP stillet eksamens sporgsmal og frelsesl?re forudsat deres personlige liv og naviger til dette websted pr?ferencer. Sikke WouldYouRather-spillet gor forbindelsen sjovere i stedet hvilken at chatte.

  • Bloker v?rktojslinj

For supplerende at praktisere brugernes privatliv og sikkerhed ma virk ikke ogs l?gge beslag pa et v?rktojslinj af samtaler med nogen hvis ikke tillade siden den ovrig modpar. Systemet blokerer vanem?ssi dine sk?rmbilleder plu kanal fuld advarselsmeddelelse.

  • Stig opad

Hvis man sandet vil blive genkendt af sted brugere, kan du spilde RiseUp-funktionen. Det giver dine billeder adgangsforhold for at g?lde i lobet af prioritetslisten i medlemspuljen plu oger bagest dine odds for at fa ind datoer, kampe plu beskeder.

  • Stemninger

Badoo har fuld enkeltstaende « Mood »-funktion, der tilbyder alt glimrende made at afsige dine eksisterend supertanke, interesser eller hvor meget det nu er, der foregar i dit sindelag.

Praktisk og brugervenlig Badoo App

Dersom du har besogt Badoos desktop-side, kan man betaget dig pa, hvorfor gr?nsefladen virker tidligere og middelmadig. Oh, bar eftersom Badoos fokus hovedsagelig er inden fo sin smartphone-app. Mm, senere har bare en appversion, og det gavegive hensigt at formindske denne tjeneste b?rbar for at handle det yderligere bekvemt foran nation at synes kampe eller tilf?ldige bytteopkald i lobet af vejen. Pa nippet til at anvende den he afbildning vil du findes i stand i tilgif at soge bagefter potentielle homies, flings, chats plu hookups, hvis plu hvor idet helst fungere onsker det.

Forholdsm?ssigt set har Badoos s?rksomhed end som virksomhedens computerapplikation, muligvi selvo holdet hale Badoo brugte i massevi lokal tid og ressourcer pa at perfektionere den. Sammenlignet ved hj?lp af dets websteds?kvivalent er denne app’s brugerdesign fuldkommen elefantastisk. Herudover er det blevet udvidet i tilgif at kapere nye funktioner plu aktiviteter, der eksperthj?lp dig inklusive at dukke op i forbindelse inklusive flere brugere, i sig selv mens man er inden fo farten.

Recommended Posts