En bra Tinder-profil bor inbegripa en legering fran ansiktsbilder och helkroppsbilder

En bra Tinder-profil bor inbegripa en legering fran ansiktsbilder och helkroppsbilder

Du tillrackligt har bemastrat konsten att plocka den perfekta ansiktsbilden – vinklar som perfekt doljer den forestaende dubbelhakan och sminket som ar fullkomlighet. Men nar din Tinder-profil ar en evinnerlig strom brightwomen.net blogg av ansiktsbilder kommer mannen att ga fran stapeln undra baksida av underben du doljer.

Det betyder inte att du plikt lagga upp en bikini-bild eller introducera upp all boj, men om du ger potentiella matchningar en snegla fran din kropp far de en mer representativ bild av hur du ser ut i verkligheten. Fortroende gallande oss, stabila killar som ar varda att svepa hoger gallande vill kanna till colombialady recensioner baksida fran underben de ger sig in pa innan de sveper at hoger.

Insta:

Vi lever i de sociala mediernas era, dar det verkar som om all lona haller pa att laka sin narvaro pa internet. Men nar det galler din Tinder-profil ar det betydelsefullt att dra en limit mellan ditt dejtingliv och ditt leva gallande sociala medier. Det ar ocksa betydelsefullt att sporja dig personligen varfor du ar pa Tinder; pro att traffa Mr Right, eller forut att hopa creepy foljare? Att inberakna ditt Instagram- eller Snapchat-anvandarnamn i din bio kan forefalla besta ett bra hyfs att fa fler foljare, men det kan rentav avskracka potentiella matchningar.

Nar du inkluderar dina sociala medier i din Tinder-bio bjuder du i princip in potentiella matchningar att doma dig baserat pa din onlinepersonlighet, i stallet forut att teori kanna dig som person. Aven kan det forefalla som om du ar mer intresserad av att oka antalet foljare an att hitta en vorda kontakt med nagon. Visst, du nog far foljare, men vill du synnerligen ha 200 foljare konungen insta som allihopa skriver ”jag sag dig gallande Tinder, varfor svarar du ej?”

Killar vill krus till att du ar pa Tinder forut att motas en partner, ej forut att marknadsfora ditt varumarke konungen sociala medier. Dividera beredvilligt dina konton pa sociala medier med matchningar nar ni har etablerat en relation, men mjalthugg dem franvarande fran din Tinder bio.

Att arrangera ett glas vin

Vi tycker allihopa ifall ett smakligt glas vin da och da. Det ar ett bra fason att varva ner efter en lang dag eller pro att hjalpa en middagsbjudning lite finess. Men nar du klamrar dig fast vid din Chardonnay som ifall det vore den heliga graal gallande varje bild konungen din Tinder-profil, sander det inkorrekt budskap. Killar kan ej lata bli att undra om din romans med Merlot kommer sta i vagen for en serios relation. Det ar aven ytterst generiskt och far dig ej att sta ut i mangden.

Istallet pro att uppvisa upp din forkarlek for Pinot, varfor ej framfora upp din passion for andra hobbies? Vare sig det ar strovtag, maleri eller att dansa allting natten, hjalpa killarna en glimt fran hur sa som gor dig verkligt originell.

Blommor i haret

Du kande dig extra fint kungen den dar midsommarbilden med blomsterkrans i haret och du vill verkligen utstrala den dar boho-chic viben. Men nar dina Tinder-profilbilder ar en virtuell bukett fran blomsterkronor och botaniska accessoarer kan det bli en aning overvaldigande. Under tiden vissa killar kanske uppskattar den eteriska estetiken, kan andra fraga ifall de haller gallande att svepa hoger gallande Moder Natur allena.

Sang i stallet din naturliga vacker glansa genom. Fokusera pa att betona dina vackra ogon eller ditt fantastiska leende i stallet for att lata din blomsterfyllda frisyr stjala rampljuset. Kom ihag att killar letar efter en jordnara kontakt, ej en vandrande tradgard.

Att besta moder ar en nodvandig segment fran ditt liv, och det ar centralt att besta offentlig med din foraldrastatus. Men nar din Tinder-profil ar overfylld med bilder kungen dina barnunge eller oandliga anekdoter ifall dina liten kan det vara avskrackande for potentiella matchningar.

Recommended Posts