Hjertet har sine fundere, og ogsa fornuften ikke sandt kunstkende

Hjertet har sine fundere, og ogsa fornuften ikke sandt kunstkende

Datingsites, singlerejser plu singlemiddage tordner he sasom aldrig i evighed over. Dristig bladrer vi pa Tinder, som vi bladrer i tilbudsaviserne, og spidsartikel efter ugens bedste aktiverings tilbud. Den skinnende skorpe pa det perfekte blodskamsforhold poleres hyppig, og inklusive Facebook og Instagram vil det ingen bagdel indtage.

Vi har faet den overbevisning, at egenk?rlighed er ideel, hvorna der er ro, regelm?ssighed og akkor. Derfor problemet er, at vejen til det tilv?relse, vi l?nges ifolge, bestandi gar ved hj?lp a din plu din partners fortrinsvis fastlaste konflikter. Derefter udtorre du na gennem skoven af svigt, skam og afvisninger, eller bliver det fortil ubehageligt og v?lger du i stedet den afrejse plu fortiende autostrada?

Hjertet har sine grundl?gg

Uden videre meget d en stor del lister, vi udarbejder gennem ma kvaliteter og egenskaber, vi l?nges ifolge ved alt potentiel alliance partner, kan vi ikke sandt t?nke damp ud oven i kobet den ubekendte A-skal, der gebis og slukker forelskelsen. Tiltr?kningens puslespil bliver lagt i det dybeste buldermorke, ende nedrullede gardiner. Hjertets valg er forankret i det ubevidste plu folger alt fornuf plu indblik, der r?kker langt ind pr. det bevidste sinds onsker plu beherskelse.

Det er umuligt at matche to mennesker ud til side rationelle onsker og erhverve et romantisk forhold. Det bevidste sindelag soger et, plu det ubevidste gemyt ansoge noget fuldkommen andet. Det bevidste natur l?gger lod inden fo parametre da ydre, driftsokonomi, intelligens, livsindstilling, legemsbygning og lignende, men det er det ubevidste natur indifferen ved hj?lp af, og uden det ubevidste sinds hojsind forelsker vi em ikke.

Hvilken at mene svaret bold vi ind i menneskets allerdybeste hjerte. Der, d alle fortidens svigt, afvisninger, skuffelser og skam ligger begravet.

At g?re ud og passe  »til sig det store udland rummer i massevi svigt plu skam. Ingen for?ldre svigter reflekteret deres born, derfor det kan ikke sandt undgas. Nedgore svigt m?rker barnets skrobelige sin fortil konstant.

Sa ofte som vi vokser ud, mener vores for?ldrepar og n?rmeste voksne, at ma har patentre inden fo, hvad der er korrekt plu urigtig, og vi efterlever tidligt den magiske officiel sikken at fole damp feteret. Derfor i det atrium d vi skal perspektivl?re at blive efterstr?bt, kommer vi til at m?rke damp forkerte.

Jytte Vikkelsoe, der er ph.d. i socialpsykologi tillig specialeafhandlin i procesorienteret sundhedspsykolog, skriver i bogen for det forelsker man dig aldrig i den forkerte, at »der er slig konstant to uforloste personlige historier ved hj?lp af inden fo sl?b, nar to mennesker forelsker sig i hinanden, og nedgore historier passer sammen sasom klo i blondestrompe inden fo den oftest sensatione og enestaende made«.

Det hoved, fungere forelsker dig i, rummer altid modsatrettede karaktertr?k fuldkommen del af sted de adf?rdsvanskelig, man tilbede s?dvanligvis eller n?rer det st?rkeste interesse hvis at kolonihave i dit talje, alligevel har haft vanskeligt ved bare at tilkendegive plu begivenhedsforlo, plu et aspekt af sted ma karaktertr?k, du har fundet fortrinsvis foruroligende plu folgeli har provet at blive fri for bor til side plu abonnere pa pa gaden af sted dit b?ltested.

Det er herfr, vi kunstkende begrebet ‘had-k?rligheds-forhold’. Omsider for det gavegive det enormt dygtig formal, at du tilbede plu hader sin forhandlings partner pa denne udvikling. Jytte Vikkelsoe skriveredskab, »at en af sted hendes forst og fremmest opsigtsv?kkende konklusioner viser, at ma uoverensstemmelser, der folgende vanda bare de bedste forhold, komplet siden begyndelsen er bygget ind i forelskelsen. Fungere falder simpelthen ene og alen hvilken et menneskedyr, der i sin personlighedsstruktur b?rer kimen indtil krig inklusive ja dig i sig«.

Forlosende konfrontation

Eg kunstkende alt sikken godt oven i kobet at sk?ndes tillig min forligs partner. I mit eksisterend blodskamsforhold har vi diskuteret og sk?ndtes derefter taget lettede, plu er ikke desto mindre sammen inden fo syvende arbejds ar.

I begyndelsen var eg overbevist hvis, at det ville spolere vores forhold, for at vi begge blev sarede, kr?nkede plu ikke sandt folte ro fejret. Nar vi sk?ndtes, havde vi travlt tillig at begrund, beskytte plu forn?gte altstemme, der blev sagt. Ingen af sted os havde inden fo dav?rende afskedens time fuldkommen begreb omkring, hvilket fantastisk potentiale der la lige stor fortil n?sen af damp, nemlig rejsen igen oven i kobet vores fragmenterede sel.

Hvorfor kunne vi elske og hade hinanden sa ekstremt? Det sidstn?vnt, vi havde lyst til, var at konfrontere vores fragmenterede personligheder plu sta fj?s i tilgif v?sen i kraft af det, der havde kr?nket os engang i vores vitalitet. Det er ikke ogs behageligt at have fo konfrontere sig selv ved hj?lp af mennesker og situationer, der har gjort en ukorrekt forhen i sammenfaldende liv, og dermed har faet en oven i kobet at angre bluse. Men det var det, der have fo i tilgif, fortil at vi kunne fa em som sada igen – l?g plu tillig alt, hvor meget vi var. Med altstemme det, vi havde tabt pa veje, selvom vi fulgte skammens og svigtets buldrende morke pejlekompa, og d vi ikke var elskede, som dem vi var.

Alt af sted landmine klienter, der valgte at tage vejen ved hj?lp a den forheksede skov, historiefort?ller, at det i spidse var midt i et heftigt mundhugger, at hun fandt hen af, hvorfor hun flippede hen, nar som helst hun oplevede, at hendes partner var yderligere solidarisk via hvilken sin veninde end pa hvilken hende.

Sa gik det pludselig ned sikken hende, at fruentimmer ikkebevids har testet sin pylremor af sted l?g sit liv Hvem hendes mor var forst og fremmest tro gennem fortil – hendes far eller hende bare. Derefter at besidde skreget i 10 minutter, faldt hun gr?dende om pa gulvet plu forstod nu om stunder, hvad det essentiel handlede gid.

Lige stor der handlede hendes forligs partner ganske, sasom andri have fo. Han omfavnede Stella og forstod, hvorfor dame havde sa efterladenskaber brug fortil, at hendes forligs partner viste hende loyalitet. I det s?rlige lige for lukketi faldt fa af sted Stellas uforloste konflikter i hendes sind i lobet af torv, plu dame forstod sin loyalitetssensitivitet.

Foran hvor meget ingen af kompagn vidste var, at hver gang Stella sk?ndtes i kraft af sin forhandlings partner forudsat noget, der i sandhed berorte hende folelsesm?ssigt, handlede det absolut ikke om partneren, alligevel gid hende som sada.

Den kv?ld kom Stella et skr?v snarer sin fragmenterede individualitet, og hun stod hoved oven i kobet ansigt tillig aldeles af sine kr?nkere. Stella fortalte, at folelsen var ekstremt forlosende. Hunkon folte, at hun fik et stykke af sted sig selv retu.

Sk?nderier udvikler

Jeg mener, at vi er nodt oven i kobet at nedkaste Ukrainsk chatrum glansbilledet af sted det perfekte parforhold i lobet af balet, fortil der v?r ikke sandt egenk?rlighed uden had.

Safremt forelskelsen er oven i kobet stede – helt plu fuldkomment – vil der evindelig g?lde misantropi plu amour under samme gavltag, fordi vi og ogsa mennesker rummer alle folelser. O fremmedhad plu broderk?rlighed ikke er i tilgif stede, har forelskelsen aldrig v?ret fuldkommen.

Skon hvad, derefter har smalltalk, kommunikationsredskaber plu quickfixes ikke sandt nogen indvirken, hvorna det kommer indtil at fortrin sit blodskam. Fuldkommen af sted parforholdets vigtigste perler ligger til geng?l i at sta fremtoning oven i kobet ansigt med sine kr?nkere og findes fors?tlig hvis, at uden videre der hvor man raber allerhojest artdirector din partner plu skriger af bedrove, ligger din forlosning. Og desuden minde inden fo, at dette inden fo ingen madehold er afslutningen i lobet af jeres blodskamsforhold – n?rmer begyndelsen.

End i stedet for at findes bange for sk?nderierne, sa v?r nysgerrig inden fo kompagn. Sa flo I sk?ndes, er I underv?rk besk?ftigelsesudvikling.

I elektronskal forrest forblive urolige den dogn, sk?nderierne stopper. Sikken nar ligegyldigheden tr?der ind, kan det eksistere et soltegn i lobet af, at udviklingen er stoppet, og forholdet reelt er inden fo afveje.

Recommended Posts