Hurda man tar da e Tinder-konto fran datorn

Hurda man tar da e Tinder-konto fran datorn

La Tinder socialt natverk Det ar nagon a do mest populara forut att framja relationer emella manniskor, framja moten aven bit stunder. Nate underlattade spridningen itu saken dar har typen fran appar, aven idag ge stryk manga anvandare konton gallande Tinder aven ovrig dejtingappar. Skad det kan dartill handa att vi ge stryk bestamd oss akte att avlagsna va konto. Va hander nar vi ick langre behover Tinder sam vi vill konstant dartill fangad utplana varthan konto och varthan anvandare.

Vi berattar fas akte tidsperiod hurda utplana tinderkonto ick me att bidraga spar fran din tidrym kunge det sociala natverket. Pa sa forfaringssatt kan n fororsaka e nytt konto harmar o n vill, andock det blir inga fardvag fran din tidrym pa det sociala natverket.

Denna arbetsgang kan goras fran Tinders webbplats, tillsamman vilken webblasare saso helst. Stegen ar jatte- enkla sam liknar do akt att ta bort andra konton Cupid-app konungen sociala natverk, folj dessa instruktioner:

  • Ga mo saken da officiella Tinder-webbplatsen.
  • Belastning p knappen Logga in langst op pa skarmen.
  • Valj din atkomstdata (antrada tillsamman Facebook, tillsammans mobilnummer, sallskap e-post) och bekrafta sessionen.
  • Klicka pa grimas profil uppe at vanster.
  • I rullgardinsmenyn trycker du gallande alternativet avlagsna konto.
  • Faststalla ditt faststalland nar Tinder fragar o n vill lata bli kontot.

Avlagsna Tinder-konto fran mobilen

Det ar aven mojligt att feja Tinder-kontot tillsamman handrackning isar app kunge Android valmojlighe iOS. Denna proces ar ocksa enkel sam anvander mobilens interaktiva touchkontroller fo att vi skans sk kanna till undanroja var fardvag i vi Tinder.

  • Initiera Tinder-appen pa din bjorn.
  • Logga in tillsamman dina kontouppgifter.
  • Klicka pa din profilbild uppe til vanster.

avga prenumerationer

Ceremoni n fortsatter att slopa Tinder-kontot, vilket som vi sag ar oerhor enkel sam flinkt, det ar tillradligt att berattelse op all prenumerationer konungen Premium Tinder Plus-tjansten. Forsavitt kontot raderas forr kan prenumerationerna fortsatta att besta aktiva sam vi maste undersoka externa mekanismer akte att undfly avgifter. Tekniskt sett, o n prenumererar p dom igeno Android option igeno Tinder-webbplatsen, tillsammans en kreditkort, mast det avaktiveras o d tar dan Tinder-kontot.

Hurda man tar dan lanken emella Tinder aven Facebook

Vi somlig tillfallen, aven forsavitt vi tar dan Tinder-kontot, kan do foreligga over lankspar nar vi gar in genom Facebook. Om denna lank aven fortsattningsvis ar gallande maste vi fortlopa forut att undanroja allihopa ledtrad bruten varthan Facebook-konto.

Tinder, det sociala natverket forut att betydelselos beroring tillsamman andra manniskor

utplana tinderkonto ar inte krangligt. Det ar nagon art automatisk forfaringssatt, sa lange vi kanner til hurda gammal man hittar menyn tillsamman exakta indikationer. Forstora det ar angelaget att ocksa karl at driften ocksa omfattningen fran Tinder. Det ar e applikation sasom triumferar framst pa mobila enheter.

E oerhord bildfokuserat socialt natverk samt inom mojligheten att koppla forbund manniskor tillsammans dom sasom ar attraktiva akte do. Dartill anvander Tinder geolokalisering fo att er amna kunna motas manniskor city tatt din stad, akte att hjalpa processen att motas manniskor virtuellt aven darefter fysiskt.

Tinder ar e app saso, ocksa om saken da icke ar anonym, darfor att saken da lankar pa obojd paver mot besta sociala natverk o vi vill det, nix meddelar befinna kontakter att vi anvander saken dar. Om d oppnar e Tinder-konto sammanlagt Facebook kommer dina Facebook-kontakter icke kanner till forsavit det. Savida do ick age nagon Tinder-konto sam n visas i deras rekommendationer.

Arlighet ar ett barkraftig halft ino Tinder, forut att traffa manniskor sam tillverka e forhoppningsfull vanskap alternativt karleksrelation maste herre kringga logner. Det sociala natverket agnar manga upphet at bilden sam do bilder sam intressen saso vi skriver i profilen. Pro att behandla Tinder sam hindr manniskor, CuteAsianWoman-kupong det kommer sakert att bli nago upplevelse sasom skanker de larande aspekter.

Slutsatser

Generellt anvandare saso gar fortsattningsvis mo rader tinderkonto Det beror kunge att de ordna morbulta hittat nago partner alternativt akte att dom forvisso sig fo att soka utanfor ansokningarna. Nar det kommer at sociala natverk forut romantik sam dejting, fortsatter Tinder att besta det mest anvanda. Det finns skild gratisforslag sam Premium-element sasom kan anvandas akte att cykl rackvidden, skad over la sett koper det forsavit att skapa nago eget konto, sam vanta gallande att andra manniskor aven holj passa med di sam pa sa kraftig inleda chatt sam anlagga kann varandra.