N kan anvanda Facebook forut att konfigurera Tinder-profilen

N kan anvanda Facebook forut att konfigurera Tinder-profilen

Tinder ar ett fran dem mest populara datingapparna saso finns idag. Manga brukare vill bibehalla anonyma nar utslag anvander Tinder-appen. Darfor att appen erbjuder anvandare att logga in tillsamman Facebook-referenser antagligen n undrar forsavitt dina vanner valmojlighe att kan kika din sysselsattning gallande Tinder.

O d vill skydd din okrankbarhe, forstora aven fortsattningsvis anvander Facebook forut att logga in, ar det mojligt. Saken dar arme artikeln kommer att vagleda dig igenom Facebook och Tinder, dartill sat att sakerstalla integritet.

Forsavitt n laddade ne Tinder-appen fran App Store val Google Play blir n ombedd att stalla in ditt konto sam logga in.

Fordelar ihop att uppfatta sig pa Facebook

Att begagna dina Facebook-referenser forut att stalla in Tinder-appen aga folksamling fordelar. Fran att ackumulera tid at kis atkomst ar det lattare att aktivera ditt Facebook-konto inom Tinder-appen.

Forbrukare saso skapar forsvinna Tinder-konton sasom en forlangning fran sitt Facebook-konto kommer att gora en enklare inloggning. Istallet nummer att kopa ditt telefonnummer pro att logga in pa appen nar ni anvander saken dar kommer Facebook att ljuda dom logga in pa appen.

Det ar lattare att stalla in nagon imag gallande Facebook. Att forbruka tidslinjefoton, profilfoton och annan information ar jatte- lattare ifall n skanke Tinder atkomst mo din Facebook-sida. N behover ick namna dina personuppgifter akt han inom via att etablera e konto gallande det age forfaringssatt. Facebook kommer att giva alla nodvandiga detaljer for ditt nya konto om n kombinerar do.

Manga anvandare har fordelar fran att anvanda Facebook samt Tinder sallskap. Fran saken da enklaste konfigurationen til saken da enklaste atkomsten aven till sam sallskap aterstallning fran konton bestar kombinationen fran dessa television radiato saken da perfekta harmonin i applikationen.

Utover fordelarna kan du besitta bekymmer sallskap att forena at Facebook med nagon datingapp. Behallar forsavitt dina professionella sam familjekontakter tittar nagot domslut nix bo ha? va hander o dina Facebook-vanner kan kika att ni anvander Tinder nar n vill halla dina datingappar privata?

Kommer dina Facebook-vanner att er kanner til att n ar pa Tinder?

Tinder publicerar ingenting pa Facebook. Det finns intet forfarande att n Facebook-vanner saso d kan framlagga din Tinder-profil Facebook defekt utslag kan se att n anvander Tinder-applikationen.

Saledes maste ni ta itu med nagra ytterligare sakerhetsatgarder forut att forsakra sig forsavitt att n bibehaller din okrankbarhe nar er anvander datingappar, sasom Tinder, vi ditt Facebook-konto.

Nar n anvander Facebook akt att logga in pa Tinder, anslut tva applikationer. Kroatien kvinns Inte fri gallande dina integritetsinstallningar kan dina Facebook-vanner bese din Tinder inom anslutna appar. Darjamte o utslag kanske nej kan kolla din datingsprofil kan det foranleda forvirring fo somliga manniskor.

  1. Logga in tillsamman Facebook
  2. Klicka pa nedatpilen ino det ovre hogra hornet inom din dators webblasare
  3. Klicka elle pres pa Installningar
  4. Valj “Appar sam webbplatser”. Det age alternativet ar tillgangligt ino menyn mot vanster kungen skarmen.
  5. Finna Tinder-appen inom listan over appar samt webbplatser
  6. Klicka pa applikationens synlighet. N kan nu selekter Facebook-mottagare. Det sakraste alternativet ar att se mo att ingen betrakta do fransett dej. Det finns verkligen ingen holje akte andra att blicka vilka program er anvander Facebook.

Forsavitt listan ovanfor dina appar ar forut lang kan er sil saken da fo aktiva appar. Det ha innebar att du tar da varend Facebook-appar som n forut narvarande inte anvander.

Tack vare det har kommer n att koncentrer pa do applikationer n inneha anvant precis. Att stavja listan med applikationer till dom saso n aktivt anvander anses finnas den basta sekretess- sam sakerhetspraxis.

Finns det nagot annat kraftig kunge Facebook Kan vanner kanna mo att n ar p Tinder?

N kan uppfinna dina Facebook-vanner pa Tinder o de uppfyller dina dejtingskriterier. O er drar at hoger, kommer han aldrig att krus mot att utslag dok op inom din hog.

Fordom besitt forsok gjorts att forena Tinder sam Facebook mer nyligen, andock tiden ager visat att det icke var nagon enastaende ide.

nackdelen

Aven o det ar osannolikt att dina vanner och at kommer att kar handtag fran FacebookTinder gjorde fadas. N tillracklig ager hort talas forsavitt Tinder umgangesbenagen https://worldbrides.org/sv/theluckydate-recension/. Det alla nago undersokning sasom inleddes 2016 dartill avbrots 2017.

Lyckligtvis age hans Tinder-handlingar icke avslojats forut varenda. Saken da ager funktionen anslot precis dina Facebook-vanner sasom ocksa varenda pa Tinder. Andock regnet var aven fortsattningsvis obehagligt.

Vissa manniskor va konungen Tinder ino hemlighet valmojlighet ville enkom forsvara sin okrankbarhe sam avslojandet storde deras personliga midja. Sekretessbrottet orsakade forvirring samt manga Tinder-anvandare raderade falla profiler.

Del Tinder fran Facebook

Tinder tyckte att det var nago skroplig ide. Skad do planerar aven fortsattningsvis att infora Tinder-funktioner som gar utover datum. O er allareda har nagon Tinder-konto lankat at Facebook-konto ocksa er vill avverka lanken aliggande ni avlagsna ditt Tinder-konto sam alstra e nytt.

Det skapade Tinder-kontot stods fran Facebook sa det finns inge forfarande att forsta dan domslut tva samtidigt n behaller dina aktiviteter.

Ifall n valjer att slopa Facebook-konto, i scenariot dar ta ett dopp ar lankade, kommer n dartill att mista ditt Tinder-konto. Aven ifall det nix ar idealiskt forut nagon applikation ar det lysande att stalla in ditt Tinder-konto los fran andra sociala natverkssajter.

Forkopsrat till Facebook akt Tinder-registrering

Precis pa rak arm ar det harlig att montera nago imag sasom anvander ditt telefonnummer. N kan dartill valja ett falskt Facebook-konto. Andock om det kontot tas dan maste n aven fortsattningsvis alstra en farsk Tinder-profil.

Recommended Posts