Under aren inneha Tinder hastigt utvecklats till att bli definitionen fran dejting i rorlig

Under aren inneha Tinder hastigt utvecklats till att bli definitionen fran dejting i rorlig

Denna dejtingapp inneha lett till otaliga moten mellan manniskor bade nar och langt, och det ar en aktuell app samt arme i lilla Sverige. Anda inneha det blivit ganska explicit med aren att Tinder aven forut med sig jatte- irritationer.

Forut brukare som vill hitta karleken, till exempel, ar Tinder ej en optimal dejtingapp. Appen kan besta ganska ytlig stundom, och det finns flera andra omraden som kan kritiseras. Som ett resultat kan Tinder helt enkelt ej jamforas med de otaliga andra dejtingsajter som finns dar ute.

5 bra alternativ till Tinder

Pro de som letar efter mer serios dejting, eller nog en mer komplett befattning, kan dejtingsajter kungen internet besta ett bra val till Tinder. Dessutom sajter for casual sex kan vara battre alternativ an Tinder! Nedan inneha vi listat 5 bra alternativ till Tinder med motivering for varfor just dessa ar battre.

ElitSinglar

Elitsinglar ar en befattning beromd over laka varlden. Tjansten har otroliga 30 miljoner konsument ovanfor laka varlden, och de ar all folk som du kan prata med ifall du vill. Arme i Sverige inneha tjansten drygt 120 000 aktiva medlemmar som du kan kora och vraka mellan.

Elitsinglars nisch ligger i det sakforhallande att deras brukare ar personer som har en hogre utbildning. Solklar ar detta helt slumpmassigt kungen Tinder, sa ifall du lockas till smarta personer ar det ingen tveksamhet om att Elitsinglar ar ett battre val forut dig. Tillika kan du dejta aldre personer hos Elitsinglar.

Att komma igang med Elitsinglar kraver att du lagger ner mer tid an du gor nar du skapar en Tinder-profil, men det ar definitivt vart det. Istallet for att hiva helt slumpmassiga folk mot dig tar Elitsinglar dig i genom ett personlighetstest sa att de kan rekommendera riktig personer for dig.

Ifall du vill chatta med nagon ar Elitsinglar dock inte gratis som Tinder. A andra sidan kan du kika profiler for bade individer som tjansten tycker att du passar bra med och forut individer du ej passar med enligt algoritmen. Ifall du vill kontakta nagon av dessa profiler tvingas du forse en betald prenumeration.

Elitsinglar ar darutover ganska billigt, speciellt om du till foredome registrerar dig for ett ar. Fullkomligt sett tvungen du ofta spendera mycket mer for Tinder ifall du vill atnjuta ut nagot ut av tjansten. Hursomhelst kan du uppfatta dig och utprova tjansten gratis innan du bestammer dig.

Match

Match ar en annan online-dejtingsajt som skiljer sig markant fran Tinder. Hemsidan ar nog en fran de mest populara i Sverige, och de flesta svenskar inneha hort detta namn cirkulera i avta kretsar. I dag har tjansten drygt 300 000 medlemmar i Sverige, samtidigt det finns ovan 20 miljoner varlden over.

Detta ger dig ett bra selektion av potentiella dejter och du ar inte bunden till din geografiska sate som med Tinder. Du kommer antagligen att hitta flera bra matchningar i det stora urvalet av svenskar som finns kungen Match. Men du ar alltsa inte bunden fran din geografiska position som med Tinder.

Ifall du vill besta en av de ovan 300 000 Matchmedlemmarna maste du skrida igenom en snabb registreringsprocess. Detta paminner ifall Tinders in registrering. De tva skiljer sig dock i och med att Match samt ber dig att genomga ett personlighetstest. Testet tar Honduran kvinnor för äktenskap och dejting omkring 20 minuter, och det utgor grunden forut de ide pa kontakter som du far.

Match har en invecklad algoritm som visar dig de basta matchningarna beroende pa din personlighet. Du kan kika exakt vilka intressen du matchar med individer i genom, och den har algoritmen ar extremt skottsaker – i och med den tidigare framgangsrikt har fort samman miljontals manniskor med varandra.

Ifall du vill kontakta nagon fran dessa foreslagna profiler tvingas du prenumerera kungen Match. Prenumerationen kostar 379 SEK per manad, vilket i sig ar rimligt, men ifall du valjer en 6 manaders prenumeration far du detta pro sa en aning som 199 SEK per manad!

Singles50

Singles50 ar nog sa langt ifran Tinder man kan komma. Dar Tinder riktar sig till en yngre allman ar det kanske ej hapnadsvackande, med namnet Singles50, att Singles50 ar tillagnad de kvar 50 ar. Letar du efter dejting for aldre erbjuder Singles50 i dag ovan 60 000 aktiva medlemmar inom det aldersintervall du soker.

Detta ar aven kungen flera fason en bra motstycke till Tinder i den man att Singles50 ar en kopiost serios dejtingsajt. Det vill prata de som dejtar gallande den har sajten ar antagligen individer som soker seriosa forhallanden, och inte enbart enkla moten. Om du soker en langvarig relation ar Singles50 ett utmarkt val.

Forut att dra batnad av Singles50:s stora databas med brukare plikt du forst skrida igenom en frank registreringsprocess. Genom att ladda i ett formular med individuell information blir du officiellt medlem. Darefter kommer Singles50 att be dig plocka ett personlighetstest kungen 34 fragor. Det tar cirka 15 minuter att fullgora.

Resultaten fran ditt personlighetstest visar sig vara anvandbart nar du kontaktar de basta matchningarna. Du kommer att fa kontaktforslag fran Singles50 som du kan posta meddelanden till. Hela processen ar gratis, men om du vill genmale pa meddelandena upprepa plikt du aktivera en betalt prenumeration hos Singles50.

Deras prenumeration ar prisvard, men arme handlar det ifall att vara extra smart och inregistrera sig under en langre period. I Genom att kora en arsprenumeration hos Singles50 betalar du blott 299 SEK per manad. Gallande lang sikt sparar detta dig tusentals kronor jamfort med Singles50:s andra val, men aven resten av marknaden i allmanhet.

Recommended Posts