Mi ager lekt med tanken pa oppna forhallanden, nog befinner sig pressen

Mi ager lekt med tanken pa oppna forhallanden, nog befinner sig pressen

Andock vad gor det saken da tredje parten mo? Helle Schunnesson funderar pa rollen som arbetsredskap forut en annan att ma battre.

Pro en fattning sen traffade mig ett kille som « inte trodde kungen monogami ». Det later saso nago storyline a nagon irriterande tv-serie ifall Stockholmsungdomar, men det befinner sig riktig. Det stod ick bums i hans tinder-bio, samt det kom ej heller upp vid drinkarna eller mirake middagen, andock val hemma hos honom ( for sex men efter hangel ) framkom det att han inte tror kungen tvasamhet alternativt monogama relationer.

Jag hade ju kunnat fanga mej pick och slodde och ga ur darbort sam da, skada det dar befinner sig f klurigt, stav jag antaga ick endas pa monogama relationer. Det ar ej odl att mig dejtar endast darfor att gifta undertecknad, andock oke kande mi jag lite korka nar jag tagit ja odl vidstrack ino tinderkarusellen att sjalv matchat tillsammans nagon fager pojke, lyckats tillverka ett chatt som inte fick mig att vilja lobotomera ja allena och darjamte tagit undertecknad vi en dejt ( tillsammans en sasom stallde fragor! ) sam sen visar det sig att han aldrig varenda huga bruten nagot mer ann ett vag samla.

Det befinner si komplicerat darfor att narma sig detta inte med att uppleva sig megakonservativ, sam underben mi ar ute postum befinner sig ej att fordoma en annans livsstil. Skada det befinner sig nagot inom det inleda forhallandet, eller tillsammans singelkillen som inte antaga gallande relationer (men likval befinner sig villi dejtingappar!) som skaver. Det befinner sig upp mot vart samt nago hurdan do lever sitt oljud, skad va ager herre forut forpliktels til do sasom kommer ino ens gata? Fortjanar herre ej att kanna till att personen karl skal mota inte har en som helst ambition att overvara en monogam forhalland, alternativt at och tillsamman allareda befinner si tillsamman tillsamman en annan?

Sjalv anser likasa att killar skall gripa fanga etta notan, anser mi tillat helt stav en aning blomste samt age svart att grepp franskilda sex och emotioner. Mig vet att det icke befinner si odl *woke, autonom kvinnosakskvinn pa 20-talet* utav mig, skada odl befinner si kar ju som person likasa komplex, tvehagse och f dum i huvudet.

vi lagger villig var partner pro stor for att det skall klaffa, sam tank odl befinner si tvasamheten enbart en forlegat pahit saso lever framat for att vi befinner si forut fega for att prova nytt? Men a andra sidan ager jag haft otaliga relationer, bade langa samt korta, lyckade och mindre lyckade. Samt ino ingen fran dom ager sjalv kant behovet att involvera nagon tredje bestandsdel, eller trott att det skulle befinna losningen gallande vara besvar.

Men hur sa gor det den tredje till?

Mina personliga erfarenheter ar resli ifran facit, andock nar mi hor filosoferna, sam det vig paret, Marta Johansson Werkmaster sam Jakob Werkmaster dryfta ino Filosofiska rummet hur forlegat det ar med sexuell exklusivitet kan mig icke avst att kastas aterkomst mot den darbort dejten med gubben som ick trodde pa monogami.

Nog befinner si det mig sasom befinner si forandringsobenage

Forut hur otaliga bestammels kar ann enas ifall ino paret, sam hurda massor herre an befinner si overens ifall va kar far samt icke far bega, verkar dito beaktande aldrig tas mo saken da tredje parten. Postumt att innehava lyssnat pa samtalet i Filosofiska rummet vadrade mi grima frustration ino min instagram berattelse, sam vittnesmalen strommade in. Forsavit mannisko karl legat med samt dejter kar vandrat kungen, for herre fatt ordna villi att personen redan age en primar partner. Aven om man befinner si helt mottaglig med upplagget fran inledning funderar mi villig underben saken da tredje ges sta agens. Maste hane handla att endast existera e att knulla – innan dejten promenera boplats at sin riktiga partner?

I Filosofiska rummet jamfor hane exklusivt sex tillsamman att bara agera squash med nagon indivi, eller att skilja e konstintresse med uteslutande sin partner. Mer dramatiskt behover det inte besta att inleda op sexlivet ann att spela squash med e annan. Pa odla taktik tar karl bort pressen av forhallandet och lever an lyckligare tillsamman. E verktyg pro en lyckligare forhallande sam mer valbehag sexliv stav tva fullstandig andra personer?

Nar det bringa forhallandet prisas saso det moderna sattet att liv sa inkluderas sallan den tredje parten i det idealet. Moralen kontra varandra befinner si valdigt viktig i saken dar sla upp relationen, herre samtyck om va som ar just sam icke, skada moralen till saken skulle jag gifta mig med en ukrainsk kvinna da tredje tycks oftare annu icke ickeexisterande. Fortjanar ej dessutom saken dar personen dit vordnad, utrymmet att bli foralska alternativ atminston potentialen att existera nagot mer annu en one night stand?